Concert Erasmus 2020 (online)

Biroul Erasmus+ propune în cele ce urmează, Concertul Erasmus, devenit deja tradiție în ultimii ani. De această dată, “concertul” va fi virtual, concretizat sub forma unor clipuri video&audio, realizate de studenți bursieri, foști, actuali și viitori, ai ambelor facultăți, Facultatea de Interpretare Muzicală și Facultatea de Compoziție, Muziologie și Pedagogie muzicală.
Bursieri ale unor prestigioase universități europene, precum “F.Liszt” Weimar, ESMAE Porto, UDK Berlin, Hochschule für Musik Nürnberg, Royal Academy of Music Dublin, National Academy of Music Warsaw, JAM Vienna, studenții și absolvenții pe care îi veți asculta au deja cariere promițătoare la a căror formare a contribuit, cu siguranță, și experiența Erasmus, nu doar profesional, cum era de așteptat, ci și uman. Deschiderea oferită de contactul cu o nouă cultură, cu mentalități diverse, cu oameni noi, cu provocări variate este importantă pentru un viitor muzician.
Una dintre intențiile acestei tradiții a Concertului Erasmus este și accea de a vă atrage pe voi, studenții UNMB, către oportunitățile oferite de Programul Erasmus. Dacă vă place ceea ce auziți, nu ezitați să ne contactați. Și voi puteți fi parte a lumii Erasmus.
 

Comments are closed.